Projelerimiz

Fikrim Geleceğim

Fikrim Geleceğim Projesi, Kapsayıcı Büyüme Derneği’nin ilk sosyal sorumluluk projesidir. Türkiye’nin hem kadın istihdamı hem de kadın girişimci sayısı bakımından dezavantajlı bir ülke olduğu gerçeğinden hareketle başlatılan Fikrim Geleceğim projesi, yeni kadın girişimciler yaratmayı hedefleyen bir program olarak tasarlanmıştır. Bu projede amaç, ülkemiz genelinde girişimci olmayı hedefleyen kadınlarımızın, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi ve KOSGEB işbirliği ile gerekli girişimcilik becerilerine kavuşturulmalarını sağlamaktır. Proje, iki yıl içinde altı kentte 180 kadın girişimci adayının hayatına dokunmuştur. 2017 yılında gidilecek üç kentle birlikte Fikrim Geleceğim Projesi toplam 9 kentte 270 kadın girişimci adayına ulaşmış olacaktır.

Bilgim Bereketim

“Bilgim Bereketim”, Kapsayıcı Büyüme Derneği, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi, İzmir Ticaret Borsası işbirliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü desteğinde, JTİ Türkiye’nin ilgili projesi kapsamında hayata geçirilen bir sosyal sorumluluk projesidir.